U.A.HORTA:Cocera,Eric Ruiz(c),Lucas,Xavi, Aumatell(Cristian 68'),Miki(Guille 80'),German,Adilson,Genis,Joel (Juanlu80')  i Jandro

U.E.FIGUERES:Andrés, Angel(Coto 46')Bastidas, Maureta, Gallo(Arnau Planas 73'), Treviño, Pol Gómez, Torres(Pol Tarrenchs 46'), Granero(Valverde 46'), Ivan Vidal i Ousman(Dani Gómez 73')

GOLS: 1-0 AUMATELL 20'; 2-0 AUMATELL 63'

ARBRITRE: Ramírez Plaza

Derrota del Figueres en el debut d'Albert Pares com a primer entrenador,al feliu i codina per 2-0 .

El partit ha començat amb un gol d'IvanVidal anulat per fora de joc, tot i aixo el f

Figueres ha seguit lluitant,pero qui s'ha avançat ha estat l'Horta amb un gol d'Aumatell 1-0 (20'),malgrat el gol local els figuerencs es mantenien dins dins el partit pero sense ocasions clares amb l'1-0 s'ha arribat al descans.

A la segona part el Figueres ha anat de mes a menys i al 63' ha repetit Aumatell per fer el 2-0 que condenava al Figueres a la derrota

Que deixa els unionistas amb 18 punts a falta de tres partits per acabar la primera fase del campionat.